SOCIAL

LongPlay na Facebook-uLongPlay na YouTube-uLongPlay na Twitter-uLongPlay na Instagram-u

IZVOĐAČI

VESTI

Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |   »


Drage naše, dragi naši... veliko hvala!

27/5/2016

Pomeranje izvođenja predstave “Čikaške perverzije - Integralno” sa 25. maja na 29. jun u beogradskom Sava centru (20:00) za nas nije bila laka odluka, ali je usled okolnosti bila jedina moguća.
 
Znamo da ni svima vama sa kupljenim ulaznicama nije bilo jednostavno da pravite novi raspored u Vašim kalendarima, koji su sigurno prepunjeni raznim poslovima i ostalim dnevnim obavezama.
 
Zato je zahvalnost ekipe “Čikaških” još veća za sve Vas koji ste odlučili da ostanete uz nas i integralno uživate u “Perverzijama” 29. juna u Sava centru. Podsećamo da Vaše ulaznice kupljene za 25. maj važe za 29. jun. Ne trebate ih menjati. Čuvajte ih.
 
Pošto je vraćeno svega nekoliko desetina ulaznica obaveštavamo Vas da su one od sada u prodaji po cenama 800, 1.000, 1.200 i 1.500 dinara na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i mreže Eventim. Požurite, nema ih mnogo!


Disciplina u Bašti, sutra

27/5/2016

Disciplin A Kitschme održaće sutra (28. maja 20:30) koncert u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda, gde će im specijalni gosti biti alternativni bend 16 Osam 23.

"Bašta SKC-a je dobro mesto gde može da se odvrne pojačalo, da bude malo buke u centru Beograda", kaže Koja pred koncert na kome njegova Disciplina promoviše novi album "Opet.".
 
Beogradski koncert "nije jubilej, nije proslava rođendana" Discipline, insistira Koja, i najavljuje set-listu koja će uz nove stvari "biti za tu priliku ukrašena i starijim hitovima".
 
"Za sve nepokolebljive, samodisciplinovane, na distanci od ovisnika o moći i šoping mola! Ne u banci, ne u stranci - u bašti SKC-a 28.maja!”, poručuje Disciplina. Pred koncert u SKC, Disciplina je nedavno objavila novi singl i spot "Reci ruke u vis!", a Koja pesmu opisuje kao "zarazni hit veselog i igrivog ritma".
 
https://www.youtube.com/watch?v=TU0...
 
Ulaznica za koncert Disciplin A Kitschme 28. maja košta 1.200 dinara preko mreže Eventim, kao i na ulazu u Baštu SKC-a pred koncert.
 
https://www.facebook.com/events/169...
 
Nastala na temeljima kultnog Šarla Akrobate 1981. godine, Disciplina kičme basiste i pevača -Koje (Dušan Kojić) nametnula se do sada kao jedno od najautentičnijih i najuticajnijih imena srpske i regionalne scene. Od minimalističkog bas-bubanj debija "Sviđa mi se da ti ne bude prijatno" (1983), preko eksperimenta sa duvačima kao na "Zeleni Zub na Planeti dosade" (1989), i engleske verzije benda tokom devedesetih, Disciplina je stigla do nove faze rada sa albumima “Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?”(2007), "Uf!" (2011) i sada "Opet."

Perverzije rasprodate!... I odložene!

23/5/2016

Hit predstava "Čikaške perverzije - Integralno" najavljena za 25. maj u beogradskom Sava centru je RASPRODATA! Međutim, njeno izvođenje zbog bolesti jednog člana glumačke ekipe mora biti ODLOŽENO za 29. jun (20:00) u Sava centru.

VAŽNO! Sve ulaznice kupljene za izvođenje 25. maja važe za "Perverzije" 29. juna. Ko želi može vratiti ulaznice na mestu kupovine.
 
"Uložili smo mnogo truda u predstavu i sa nestrpljenjem smo čekali trenutak kada ćemo se pojaviti pred publikom u ispunjenom Sava centru. Međutim, trenutni zdravstveni problemi jednog člana naše glumačke ekipe prisiljavaju nas da uživanje u 'Perverzijama' nakratko odložimo. Svima nam je teško zbog odlaganja, ali potrebno je malo strpljenja i vidimo se uskoro!", poručuje Dragan Gagi Jovanović.

"Čikaške perverzije", u kojima igraju Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, od decembra 2014. godine zabeležile su spektakularan niz od 60-tak rasprodatih izvođenja u Domu omladine Beograda, Pozorištu mladih u Novom Sadu i brojnim drugim dvoranama i pozorištima u Srbiji.
 
"Čikaške perverzije - Integralno" su kruna ovog niza - posle skoro dve decenije predstava će biti izvedena u legendarnoj prvobitnoj, integralnoj verziji koja je igrana od premijere 1993. do 1998. godine.
 
"Želja nam je da publici pružimo priliku da vidi integralne 'Čikaške perverzije', onakve kakve su bile na početku, sa svim scenama koje su bile na premijeri 1993. godine. Takve su poslednji put igrane negde 1998. godine", kaže Jovanović.
 
Prema njegovim rečima, pomenute scene su morale ispasti iz "Perverzija" jer su tokom vremena "nagomilane improvizacije produžile trajanje predstave".
 
"Scene koje vraćamo su još provokativnije i još više u duhu seksualne revolucije o kojoj govori naša predstava. Te scene će samo doprineti da se još više vratimo u jedan od najlepših perioda čovečanstva kad su ljudi mislili samo na ljubav i na ništa drugo", objašnjava Jovanović.
 
Sad će ljubitelji "Perverzija" 29 . juna dobiti neočekivanu priliku da uživaju u čarima "Čikaških perverzija - integralno", odnosno u "Perverzijama" na veliko, pošto će se Gagiju, Branki, Olgi i Igoru pridružiti plesni ansambl i brojni statisti, uz novu scenografiju u Sava centru.

Disciplina dovela rokenrol pred šoping mol!

22/5/2016

Čudesna Disciplin A Kitschme u nedelju popodne je (očekivano) žestoko i moćno grunula ispred Ušće shopping center-a u Beogradu, na radost brojnih fanova i još veće iznenađenje kupaca, posetilaca, šetača i ostalih uživalaca u čarima potrošačkog društva!
 
Povodom velikog koncerta 28. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda, frontmen Koja (Dušan Kojić) i njegova Disciplina priredili su danas prigodnu besplatnu mini-svirku ispred Ušća, u duhu stihova "zaboravili rokenrol i otišli u šoping mol".
 
Ispred Ušća, prepoznatljivi bučni rifovi i ritmovi masno su se kotrljali po čulima posetilaca svih uzrasta (bilo je dosta roditelja sa decom, koji nisu propusitli prisliku da im se potomstvo fotografiše sa Kojom!). Od "Zaboravili roknerol" i "Ruke u vis" ("Ne u banci, ne u stranci...") sa aktuelnog albuma "Opet." kog Disciplina promoviše u SKC-u, do završne "Ah kakva sreća". Hepening je završen horskim pevanjem "Vreme je za pravdu, vreme je za istinu!"
 
"Sve vas pozivam na koncert 28. maja u Baštu SKC-a. Vi ste više nego dobrodošli", poručio je Koja okupljenima.

Ulaznica za koncert Disciplin A Kitschme 28. maja u Bašti SKC-a (spec. gosti su 16 Osam 23) košta u promo periodu 1.000 dinara preko mreže Eventim.
 
"Nije jubilej, nije proslava rođendana, ovo je samo veliki koncert najmonolitnije rok pojave na ovim prostorima! Promocija najnovijeg albuma ‘Opet.’. Uz neizbežne vanvremenske bučne hitove Discipline kičme! Za sve nepokolebljive, samodisciplinovane, na distanci od ovisnika o moći i šoping mola! Ne u banci, ne u stranci - u bašti SKC-a 28.maja!”
 
Nastala na temeljima kultnog Šarla Akrobate 1981. godine, Disciplina kičme basiste i pevača -Koje (Dušan Kojić) nametnula se do sada kao jedno od najautentičnijih i najuticajnijih imena srpske i regionalne scene. Od minimalističkog bas-bubanj debija "Sviđa mi se da ti ne bude prijatno" (1983), preko eksperimenta sa duvačima kao na "Zeleni Zub na Planeti dosade" (1989), i engleske verzije benda tokom devedesetih, Disciplina je stigla do nove faze rada sa albumima “Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?”(2007), "Uf!" (2011) i sada "Opet."

 
 


Disciplin A Kitschme u akciji ispred šoping mola!!!

20/5/2016

Najmonolitnija rok pojava na ovim prostorima Disciplin A Kitschme, na sveopšte iznenađenje, prirediće besplatan mini-koncert za Beograđane u nedelju 22. maja od 15:00 ispred glavnog ulaza u Ušće Shopping Center!!!

Uvek nepredvidivi frontmen Koja i njegova Disciplina dolaze ispred Ušća da u direktnom kontaktu sa nedeljnom šoping zabavom uživo saopšte stih "zaboravili rokenrol i otišli u šoping mol", sa novog albuma "Opet." kog promovišu velikim koncertom 28. maja (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda.

https://www.youtube.com/
watch?v=LsXzOYg931A

Disciplina će, dakle, u nedelju popodne ispred Ušće Shopping Center grunuti nekoliko odabranih vanvremenskih, bučnih hitova, a za potpuno zadovoljstvo potrebno je otići na koncert 28. maja u Baštu SKC-a, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže Eventim.

Nastala na temeljima kultnog Šarla Akrobate 1981. godine, Disciplina kičme basiste i pevača Koje (Dušan Kojić) nametnula se do sada kao jedno od najautentičnijih i najuticajnijih imena srpske i regionalne scene. Od minimalističkog bas-bubanj debija "Sviđa mi se da ti ne bude prijatno" (1983), preko eksperimenta sa duvačima kao na "Zeleni Zub na Planeti dosade" (1989), i engleske verzije benda tokom devedesetih, Disciplina je stigla do nove faze rada sa albumima “Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?”(2007), "Uf!" (2011) i sada "Opet."

Plavi Orkestar otišao na kraj sveta!

18/5/2016

Plavi Orkestar se trenutno nalazi na drugom kraju sveta - u Australiji, gde izuzetno uspešnu turneju završava koncertima 20. maja u "Metro Theatre" u Sidneju i 21. maja u "The Gov" u Adelejdu.

Prva australijska turneja u karijeri benda proteklih dana protutnjala je kroz rasprodane prestižne klubove u Pertu, Melburnu i Brisbejnu - Plavci su 14. maja u klubu "Max Watts" u Melburnu publiku počastili sa dvočasovnim nastupom sa akcentom na starim hitovima, a posle dva bisa frontmen Saša Lošić-Loša i momci su se vratili bez instrumenata da sa publikom do kraja zajedno otpevaju "Odlazim"!
 
https://www.youtube.com/watch?v=FVv...
 
Prema pokazanom Plavci sviraju u životnoj formi, a ako je suditi po pokazanom u Pertu, Melburnu i Brisbejnu, publiku u Sidneju i Adelejdu očekuje spektakl Plavog Orkestra!

Plavom Orkestru na turneji gostuje S.A.R.S., sa kojima su prijatelji od samih početaka beogradskog benda. Saradnja sa S.A.R.S.-om je počela još 2010. godine na velikom koncertu u Beogradskoj areni, te kroz niz drugih kocerata u regionu, a sada i u Australiji.

16 Osam 23 ispred Disciplin A Kitschme

17/5/2016

Alternativni bend 16 Osam 23, koji se nedavno vratio na scenu singlom i spotom “Minimal Funk”, nastupiće kao specijalni gosti na koncertu Disciplin A Kitschme 28. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda.
“Mi svaki koncert sviramo kao da nam je poslednji. Kod pristupa sviranju ‘iz sve snage’ nema kalkulisanja. U Bašti SKC-a svi će biti u prilici da prisustvuju nekom od mnogih lica 16 Osam 23 i možda im se dopadne nešto od onoga što budu čuli”, poručuje frontmen Vuk Popadić.
Uzdanice srpske alternativne scene 16 Osam 23 su se pročuli hitovima “Moja mama šnicle tuče” i “Kifle s džemom”, ali se bend ugasio pred kraj neveselih devedesetih. Nakon više od decenije pauze 16 Osam 23 se ponovo okupio 2011. godine, a jesenas su konačno grunuli sa povratničkim singlom i spotom “Minimal Funk”, najavom predstojećeg EP-a "Da li možeš da podneseš?"
“Naša strategija je jednostavna - mislimo da imamo dobre pesme i pružićemo im šansu tako što ćemo napraviti video za svaku, što će možda skrenuti pažnju na njih. Mada nisam siguran da su ‘senke ljudi koji igraju’ iz spota ‘Minimal Funk’, koliko god bile dosledno sprovedene kao koncept, dovoljan mamac. Živimo u eri u kojoj mora da se vidi i ono što verovatno ne bi trebalo, iako je muzika tu da se prvenstveno sluša”, objašnjava Popadić. Za 16 Osam 23 frontmen Discipline Dušan Kojić-Koja spada među ljude “koji su definisali jedan od specifičnih ‘muzičkih dijalekata’ domaćeg rokenrola”, pri tome nastavivši “da unapređuje svoj muzički izraz i na svakoj ploči ga učini da zvuči sveže i inventivno, u potpunosti u saglasju sa kretanjima na svetskoj muzičkoj sceni”. 
“Da nije bilo Discipline, koja je osvajala slobodu da kreira muziku koja odstupa od očekivanja domaćih diskografa, verovatno ne bi bilo ni većine bendova sa naše scene iz devedesetih u onom obliku u kojem ih poznajemo”, smatra Popadić. 
Diskografski povratak 16 Osam 23 trebao je da se desi mnogo ranije, ali je nažalost to privremeno zakočio moždani udar koji je 2013. godine doživeo gitarista Aleksandar Zarić-Acko. 
“Koja je svojim autoritetom možda i sačuvao naš bend od novog raspada nakon Ackove bolesti, pozivajući nas da sviramo i onda kada nam nije bilo do sviranja”, ističe Popadić.
Ulaznica za koncert Disciplin A Kitschme 28. maja u Bašti SKC-a košta 1.000 dinara preko mreže Eventim. 
"Nije jubilej, nije proslava rođendana, ovo je samo veliki koncert najmonolitnije rok pojave na ovim prostorima! Promocija najnovijeg albuma ‘Opet.’. Uz neizbežne vanvremenske bučne hitove Discipline kičme! Za sve nepokolebljive, samodisciplinovane, na distanci od ovisnika o moći i šoping mola! Ne u banci, ne u stranci - u bašti SKC-a 28.maja!”
 

Pažnja! Orgazam! Kamerom snimam sve!

16/5/2016

Električni orgazam objavio je novi singl i spot "Kamerom snimam sve", kojim se ironično osvrnuo na sveprisutan trend "opsesivnog snimanje svega i svačega", i postavljanja na društvene mreže. 
"Danas svako ima kameru u mobilnom", kaže frontmen Električnog orgazma Srđan Gojković-Gile. "Ljudi treba sami da odluče kako će to koristiti. Da li će to biti besmisleno registrovanje i snimanje svega i svačega. Ili nešto drugo".Novi album simboličnog naziva "Gde smo sad?", planiran da se pojavi do kraja godine, najavio je još jesenas singl i spot "Bio sam loš". Sada stiže drugi najavni spot "Kamerom snimam sve", ponovo delo režisera i montažera Vladimira Jakšića-Muse.
Posebno je zanimljivo što je pesmu "Kamerom snimam sve" producirao Toni Jurij, stari saradnik Električnog orgazma. Toni je bio tonac na albumima iz prve faze rada beogradskog benda "Lišce prekriva Lisabon" (1982), "Les Chansones Populaires" (1983) i "Kako bubanj kaže" (1984).

Bajaga, BG sindikat, Obojeni, Ateisti… kompletirali najjači Arsenal do sada!

11/5/2016

Bajaga i Instruktori, Beogradski sindikat, Massimo Savić, Obojeni program, Neno Belan, Atheist Rap, Eyesburn i KBO! samo su neki od brojnih izvođača sa kojima je zaokružen line up i utvrđene satnice Arsenal Festa 06, koji će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu!
 
Arsenal otvara 23. juna nastupom na Main Stage-u internacionalno priznati hor Viva Vox, a slede Bajaga i Instruktori, koji su već nastupali na Arsenalu 2013. godine, a potom i britanski alternativci Skunk Anansie i holandski didžej David Lesse.
 
Zadovoljstvo mi je što vidim da svake godine festival raste i postaje sve značajniji u Srbiji i regionu. Gledajući spisak bendova rekao bih da je ovo najjače izdanje Arsenala do sada. Posebno mi se dopada prostor Kneževog arsenala, a Kragujevac kao rokerski grad, kakvog ga pamtim još sa kraja sedamdesetih, zaslužuje ovako jak festival“, kaže Momčilo Bajagić-Bajaga.
 
Na Garden Stage-u prve večeri sviraće muziku legendarnog Smaka njegov bubnjar Slobodan Stojanović-Kepa sa bendom mladih snaga Free Spirits, zatim Igor Vince i njegov “Drum, Brass & Keys” orkestar, niški bend Stereo banana, alternativci 16 osam 23, prvi put na Arsenalu kultni Obojeni program, i Nikola Vranjković.

Usled izuzetnog interesovanja publike kultni pankeri Toy Dolls prebačeni su sa Gardena na Main Stage, gde će im se druge večeri 24. juna pridružiti kolege iz Atheist Rapa, a prethodiće im Ničim izazvan, pop pevač Massimo Savić i novotalasni heroji Električni orgazam.
 
Na Gardenu će 24. juna redom svirati Mašinko, pank veterani KBO!, moćni Eyesburn, mostarski Zoster, premijerno na Arsenalu nekadašnji vođa Đavola Neno Belan i na kraju alternativni E Play.
 
Nakon što su nedavno protresli muzičku, ali i političku scenu u Srbiji provokativnim singlom i spotom “Sistem te laže”, Beogradski sindikat dolaze prvi put na Arsenal, 25. juna na njegov Main Stage, “naoštreni rimama i sa velikim apetitom za odličnim koncertom!”
 
O samom festivalu slušamo već godinama priče od drugih bendova u superlativima, tako da su nam očekivanja velika. Svemu ovome treba dodati i činjenicu da je prošlo već nekoliko godina od našeg poslednjeg nastupa u Kagujevcu, a znamo pouzdano da su Kragujevčani veoma nestrpljivi s obzirom na prošlogodišnji otkazani koncert...”, kažu iz Sindikata.
 
Iz Beogradskog sindikata kažu da je “fenomenalan line up za veče nastupa, a tog 25. juna Kragujevac ponovo postaje glavni grad Srbije!”
 
Uz njih na Main-u nastupiće poslednje večeri festivala Siddharta, malo je reći legendarni Partibrejkers, razbijački Asian Dub Foundation i Irish Stew. Na Gardenu u završnici Arsenala očekuju vas Zigot, Dusan's Flying Blues Band koji predvode Vasil Hadžimanov i Dušan Jeftović, Gužva u 16ercu, čuveni Goran Bare I Majke i Mortal kombat.
 
https://www.facebook.com/arsenalfest/events?key=events

VAŽNO!!! Samo do 16. maja komplet ulaznica za sva tri festivalska dana košta 1.500 dinara, a pojedinačna za jedno veče je 800 dinara. Od 16. maja pojedinačna će biti 1.000 dinara, a komplet 1.900 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.
 
Ostala prodajna mesta: http://arsenalfest.rs/#/karte

Festivalski Main Stage smešten je u intrignantnom prostoru "Kneževog arsenala", bivše fabrike municije iz 19. veka, obližnji Garden stage je u živopisnoj "Zastavinoj bašti", dok je između njih Explosive Stage, smešten u rustičnoj zgradi "Čaurnice", gde je snimana tv serija "Titanik - krv i čelik".


ARSENAL FEST 2016

PETAK 23. JUN


MAIN STAGE

20:30 – 21:45 – VIVA VOX
22:00 – 23:30 - BAJAGA I INSTRUKTORI
23:50 – 01 :00 – SKUNK ANANSIE
01:15 – 02:30 - DJ David Lesse (Netherland)


GARDEN STAGE
21:00 – 21:45 KEPA & FREE SPIRITS
22:00 – 22:45 - IGOR VINCE
23:00 – 23:45 – STEREO BANANA
00:00 – 00:45 – 16 OSAM 23
01:00 – 02:00 – OBOJENI PROGRAM
02:15 – 03:30 – NIKOLA VRANJKOVIĆ

 
EXPLOSIVE DJ STAGE

20:00-21:30 GORANCHE & SHOOMADOSCO & PETROVITZ YU
21:30-23:00 DBDZ KOLEKTIV
23:00-01:00 SCALAMERIYA & PETAR LAZOVIC & HUNCKIE
01:00-03:00 VEM & DOO ( BEYOND HOUSE )
03:00-05:00 GOYA

 
PETAK, 24.06.2016.
 
MAIN STAGE
20:30 – 21:30 NIČIM IZAZVAN
21:45 – 23:15 MASSIMO
23:30 – 00:45 ELEKTRIČNI ORGAZAM
01:00 - 02:15 TOY DOLLS
02:30 – 03:30 ATHEIST RAP

 
GARDEN STAGE

21:00 – 21:30 MAŠINKO
21:45 – 22:30 KBO!
22:45 – 00:00 EYESBURN
00:15 – 01:15 ZOSTER
01:30 – 02:45 NENO BELAN
03:00 – 04:00 E PLAY


EXPLOSIVE DJ STAGE

20:00-22:00 SOFA KRU
22:00-00:00 FAKE BROTHERS ( PAUN & EMIL )
00:00-02:00 MENE
02:00-04:00 CALAVERA & MANYA & TOM COLLINS
04:00-06:00 ATAPY

 
SUBOTA 25.06.2016.
 
MAIN STAGE

20:30 – 21:30 –SIDDHARTA
21:45 – 23:15 -PARTIBREJKERS
23:30 – 00:45 - ASIAN DUB FOUNDATION
01:00 – 02:15 – BEOGRADSKI SINDIKAT
02:30 - 03:30 – IRISH STEW


GARDEN STAGE

21:00 – 21:30 ZIGOT
21:45 – 22:30 DUSAN’S FLYING BLUES BAND
22:45 – 23:30 GUŽVA U 16-U
23:45 – 00:45 DZA ILI BU
01:00 – 02:15 GORAN BARE & MAJKE
02:30 – 03:30 MORTAL KOMBAT

 
EXPLOSIVE DJ STAGE

20:00-22:00 MARK WHITE & THEANILO & BOYAN RIBIC
22:00-00:00 MISCHO KERKEZ
00:00-03:00 RICK MAIA & BATTRIC&MIVU
03:00-06:00 DEJAN MILICEVIC & LEA DOBRICIC & MARKO MILOSAVLJEVIC


www.arsenalfest.rs


 

Singl za rođendan Vlade Divljana

10/5/2016

Singl i spot Vlade Divljana i Ljetnog kina "Baba Zumbula" objavljen je danas, 10. maja, na rođendan velikog muzičara i frontmena Idola.
 
Reč je o verziji uživo "Baba Zumbule" koju je Divljan sa Ljetnim kinom odsvirao na koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture 5. aprila 2014. godine, i nalazi se na njihovom albumu "Live@Tvornica kulture" (2015 Aquarius records/Long Play)."Koncert u Tvornici i potom na InMusic festivalu bili su posljednji Vladini nastupi u Zagrebu. Od video materijala s ta dva nastupa, Anita Jovanov montirala je ovu čestitku za Vladu Divljana, velikog prijatelja i najvećeg gospodina rokenrola", saopštava Aquarius.
 
"Baba Zumbula" (autori K.Džajkovski i D.Mitrovski) je naslovna pesma filma ”Bal-Can-Can” (2005), koju u filmu peva Vlada Divljan (1958-2015).
 
U rasprodatoj Tvornici 7. maja 2016. godine održan je “Koncert za najvećeg gospodina rock’n’rolla”, posvećen Divljanu, na kome su uz Ljetno kino nastupili Darko Rundek i Srđan Gojković-Gile.
 


Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191

KONCERTI

Bajaga i Instruktori

27.5. Cirih, Elite club
28.5. Ajdovščina
2.7. Ok Fest, Tjentište
29.7. Šabački letnji festival


 
 

Divna

23.5. Bioskop Kruševac
28.5. Narodno pozorište Niš
29.5. Knjaževsko-srpski teatar Kragujevac

Čikaške perverzije

29.6. Sava centar Beograd 20:00

Disciplin A Kitschme

28.5. Bašta SKC, Beograd

Arsenal fest

23.6. Skunk Anansie, VIva Vox...
24.6. Toy Dolls, Električni orgazam, Zoster...
25.3. Asian Dub Foundation, Partibrejkers, Mortal kombat, Goran Bare i Majke...

PRETRAGA

INFO

IZDVAJAMO