SOCIAL

LongPlay na Facebook-uLongPlay na YouTube-uLongPlay na Twitter-uLongPlay na Instagram-u

IZVOĐAČI

VESTI

Strana: «   | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |   »


Starčevo kao Las Vegas rokenrol muzike!

24/6/2014

Van Gogh, Babe, Goran Bare i njegove Majke i drugi nastupiće u subotu 28. juna u mestu Starčevo nadomak Pančeva na šestom Ex Yu Rock Festu, gde se može očekivati istinska rokenrol fešta!

"Bez obzira što se Ex YU Rock Fest ne dešava u (Las) Vegasu nego u Starčevu, to veče će Starčevo biti Vegas i vatromet rokenrol muzike", poručio je frontmen Van Gogha Zvonimir Đukić-Đule na konferenciji za novinare danas u Gradskoj kući u Pančevu.Posle kultnih Baba koje počinju u subotu svirku od 21:30 na stadionu FK Borac u Starčevu, na binu se od 23:00 penje Van Gogh, a Đule je najavio za Starčevo "dosta pesma s prethodnih albuma i, s obzirom da je početak turneje 'Licem u lice' povodom aktuelnog albuma 'Neumeren u svemu', na set listi će se naći veći broj pesama sa aktuelnog albuma".

Ulaznica za Ex YU Rock Fest je samo 400 dinara preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala 28. juna na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.

Program otvaraju mladi bendovi Kasirke iz Beograda i Final iz Pančeva, koji sviraju između 19:00 i 20:00, a potom sledi Bijelo dugme tribute od 20:00. Za kraj su ostavljeni od 00:30 Goran Bare i Majke.

Deo konferencije sa izlaganjem predstavnika Đuleta i benda Final:

 

"Koncepcija festivala je takva da trudimo se da održimo duh vremena kada se na ovim prostorim svirao najbolji rokenrol. Svake godine, pa i ove, pružamo priliku mnogobrojnoj publici da uživa u svirci najboljih grupa sa Ex YU prostora", istakao je organizator festivala Petar Andrejić.

Kako je najavljeno, šesti Ex YU Rock Fest imaće i humanitarni karakter, pošto će deo festivalskih prihoda biti namenjen za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

Muzičar, legendarni voditelj radio Beograda 202 i tradicionalni voditelj Ex YU Rock Festa Vlada Džet Janković smatra da je starčevački open air festival odličan primer i način da se "rokenrol revitalizuje na prostorima Srbije".

"Nije rokenrol samo Beograd, Niš i Novi Sad. Publika postoji svuda, i u Starčevu, Plandištu, Bavaništu... U Starčevu imamo dva benda koja su u ovom trenutku u samom vrhu Ex YU rok scene Van Gogh i Majke. Mislim da je ovakav sastav mnogo jači od drugih festivala koji su bombastičniji i prisutniji u medijima", ocenio je Džet.

Više informacija o festivalu:

http://www.starcevo.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=370:ex-yu-rock-fest-2014&catid=78:slides&Itemid=768

Jelen Air Guitar takmičenje na Arsenal festu

24/6/2014

Ko je prava rok zvezda sa novom gitarom?! Imate stil, pokrete, harizmu, mislite da sa gitarom možete sve da izvedete, ali ne umete da svirate. Ko kaže da Vas to sprečava da na bini oduševite publiku svojim gitarskim umećem?!

Jelen Air Guitar takmičenje u sviranju zamišljene gitare održaće se po prvi put u Kragujevcu na Arsenal Festivalu, od 26. do 28. juna, a nagrade su – 3 električne gitare Ibanez, po jedna za najboljeg „vazdušnog“ gitaristu svake večeri.


Takmičenje će se održavati na Jelen Air Guitar bini od 21h do 1h, a pravo učešća i jedinstvenu šansu za rok doživljajem imaju svi punoletni koji kupe jedno Jelen Pivo, uz koje dobijaju kupon za takmičenje.

Jelen Air Guitar je nadmetanje u kombinaciji pokreta, gestova kojima se simulira sviranje gitare uz često karikiranje, glasne povike i pevanje. Najčešće se imitiraju poznati gitaristi, „skidaju“ njihovi pokreti.

O najboljima će odlučivati žiri, uz neizbežni glas publike, čije će povike meriti specijalna mašina – bukomer. Svaki takmičar bira jednu pesmu sa spiska poznatih rock i hard rock numera. Svim učesnicima biće na raspolaganju i odevni rok rekviziti – kožne jakne, prsluci, majice, perike itd. za neponovljivi doživljaj tokom dva minuta, koliko traje svaki nastup.

Jelen Pivo nastavlja tradiciju podržavanja kvalitetne muzike, gitarskog zvuka, dobre atmosfere i druženja. Od Beer Fest-a do Exit-a, preko Jelen Live festivala do koncerata Jelen časti, Jelen Air Guitar je još jedan povod za vrhunsku zabavu.EX YU ROCK FEST POZIV NA KONFERENCIJU ZA NOVINARE

21/6/2014

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare povodom predstojećeg šestog Ex Yu Rock Festa koja će biti održana u utorak 24. juna u 13:00 u holu Gradske kuće u Pančevu (Trg Kralja Petra 2-4).

Učestvuju:  Zvonimir Đukić-Đule (Van Gogh), organizator Ex YU Rock Festa Petar Andrejić, konferansije Vlada Džet janković i mlade nade iz Pančeva - grupa "Final".


Veliko ime domaćeg rokenrola Van Gogh, kultne Babe i legendarni Goran Bare i Majke iz Hrvatske nastupiće na šestom Ex YU Rock Festu koji će biti održan u subotu 28. juna u Starčevu nadomak Pančeva.

Ulaznica za jednodnevni open air festival koji se održava na opštinskom stadionu u Starčevu košta neverovatnih 400 dinara!!! Prodaja ide preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.

Šesti Ex YU Rock fest imaće i humanitarni karakter, pošto će deo festivalskih prihoda biti namenjen za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

http://www.starcevo.org.rs/

Zajednička svirka Vlatka i Džibonija u Kragujevcu?

17/6/2014

Legendarni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski očekuje da će odsvirati nešto zajedno sa hrvatskim kantautorom DŽibonijem (Gibonni) 27. juna u Kragujevcu, pošto obojica nastupaju isto veče na muzičkom festivalu Arsenal!

"Sigurno ću skočiti na stejdž i za vreme Džibonijevog nastupa. Biće veselo!", najavljuje Stefanovski koji je između ostalog sarađivao na Džibonijevom albumu "Mirakul" (2001).

Na Main Stage-u četvrtog Arsenal festa, koji se održava uz podršku Jelen piva, satnica nastupa Stefanovskog u subotu 27. juna je 22:00-23:15, a sledi Džiboni 23:40-01:40.
Nekadašnji frontmen Leba i soli Stefanovski je nedavno objavio novi CD album "Seir", sa koga su aktuelni singlovi "Superheroi" i "Deca na sunceto", a za svoj prvi nastup na Arsenalu najavljuje mešavinu "novog materijala i naravno starih hitova".

 

 

"Pevaću i nove pesme, jer uživam u tome, a pošto dolazim sa trijom prašićemo glasno! Imam dugu istoriju dolazaka u Kragujevac, od hale Jezero, do Doma omladine, a čak je i jednom bila neka letnja diskoteka u pitanju, tako da se nadam da će super biti i sada na Arsenalu, da ćemo se svi dobro provesti", kaže Stefanovski.Svaki dolazak u Kargujevac za Stefanovskog ima i dodatno emotivno značenje - njegova majka Nada Ostojić je svojevremeno gumila u teatru "Joakim Vujić".

"Imam dugu priču sa Kragujevcom, koja potiče od mladosti moje majke koja je glumila u teatru 'Joakim Vujić', još kao devojčica od 15, 16 godina a ostala je tamo desetak godina u onoj finoj generaciji glumaca gde su bili Dragutin Felba, Ljuba Tadić itd. Svaki put kad dođem u Kragujevac da sviram obiđem pozorište da osetim duhove mladosti moje majke", priča Stefanovski.

Noć za pomoć prikupila preko 1.700.000 dinara za poplavljene

16/6/2014

HVALA SVIMA KOJI SU DOPRINELI: na humanitarnom festivalu „NOĆ ZA POMOĆ“ u Domu omladine Beograda prikupljena znatna sredstva za ugrožene u poplavama!

Veliki humanitarni festival "NOĆ ZA POMOĆ", koji je ujedno bio i prva od dve manifestacije obeležavanja 50 godina postojanja Doma omladine Beograda, okupio je 10. juna mnogo ljudi ujedinjenih u želji da pomognu stanovništvu ugroženom u nedavnim katastrofalnim poplavama.

Ukupna novčana sredstva prikupljena tokom humanitarnog muzičkog festivala „NOĆ ZA POMOĆ“ su 1.719.239 dinara i 90 evra.

Sve novčane donacije građana prebrojane su u prisustvu petočlane komisije, koja je ustanovila da je na humanitarnom festivalu "NOĆ ZA POMOĆ" prikupljeno 1.439.347 dinara i 90 evra, a posetiocima je predato 1338 narukvica za ulazak na večernji program. Sav prihod od direktnih donacija posetilaca uplaćen je na namenski račun Crvenog krsta Srbije, kao donacija u cilju pomoći ugroženima od poplava u Srbiji tokom maja 2014. godine. Crveni krst Srbije će tokom narednih dana dostaviti kompletan izveštaj o realizaciji prikupljene novčane pomoći. I sav prihod od pića prodatih tokom festivala, u iznosu od 279.892 dinara (po odbitku PDV-a), namenjen je građanima ugroženim u poplavama.

Festival su organizovali Dom omladine Beograda, MTV i Long Play, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.

Već od 14 časova do kasno u noć, na tri bine, smenjivale su se najveće zvezde domaće rok i pop muzike, a na punktovima Crvenog krsta Srbije prikupljane su novčane donacije posetilaca u najmanjem iznosu od 1003 dinara.  Na festivalu je nastupilo 18 bendova, a učestvovalo je ukupno 110 muzičara: Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Van Gogh, S.A.R.S, Rambo Amadeus, Beogradski sindikat, Bad Copy, Orthodox Celts, Marčelo i Iskaz, Lolobrigida, Babe, Goribor, Kristali, Vlada Džet bend, Deca Apokalipse, Sharks, Snakes and Planes, Ničim izazvan, Intermeco kvartet.

Dnevni program festivala „NOĆ ZA POMOĆ“ posetili su NJ.E. Majkl Devenport, ambasador EU u Srbiji i NJ.E. Majkl Kirbi, ambasador SAD u Srbiji, Melinda Dio, prvi sekretar i konzul Australijske ambasade u Srbiji, kao i Vladan Vukosavljević, sekretar za kulturu Grada Beograda i donirali priloge u kutije Crvenog krsta ispred Doma omladine Beograda.

Festival „NOĆ ZA POMOĆ“ je realizovan uz veliku solidarnost svih učesnika: od muzičara i organizatora, preko tehničara do obezbeđenja – svi su učestvovali bez ikakve nadoknade.  Organizatori se zahvaljuju svim muzičarima koji su nastupali i posetiocima koji su donacijama doprineli da se prikupi značajna suma novca za ugrožene građane, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i realizaciji ovog humanitarnog muzičkog događaja. Posebnu zahvalnost za podršku upućujemo kompanijama Heineken i Coca-Cola, EU info centru, Studiju Berar, City cafeu, firmama Logicca, Gigstix i Ugs-pro doo, te Primark i Beosim obezbeđenju. Takođe, veliko hvala  volonterima Doma omladine Beograda i Crvenog krsta Srbije i svim medijskim kućama koje su pomogle u promociji festivala „NOĆ ZA POMOĆ“.

Lajbah zviždukom oduvao Beograd!

15/6/2014

Kultni slovenački bend Lajbah (Laibach) održao je u subotu uveče koncert u ispunjenoj velikoj dvorani Doma omladine Beograda, gde je stigao u okviru turneje povodom aktuelnog albuma "Spectre", svojevrsnog političkog manifesta u umetničkom obliku.

Koncert je krasio interesantan odabir stvari iz ranih faza i bio je bukvalno podeljen u dve celine, uz za Lajbah podrazumevajuće efektno i adekvatno video podcrtavanje, iz pesme u pesmu tokom cele večeri.

Prvo je novi album predstavljen u celosti, počev od aktuelnog singla „Eurovision“, prigodno najavljenog citatom čuvene teme-špice ove manifestacije. „Europe is falling apart“, grmeo je sastav iz Trbovlja, a u publici se čula potvrda te teze – „Tako je“!

Ključna stavka prvog dela, pa što ne reći i celog koncerta, je ono što se čulo tridesetak minuta kasnije. Prethodni, uvodni singl „The Whistleblowers“ kroz neodoljivo zaraznu, naizgled bezbrižnu i lepršavu melodiju protkanu zviždukom, govori o nimalo bezbrižnim i lepršavim stvarima, o heroizmu nekih novih Prometeja slobode. „Zvižduk“ se ekspresno katapultirao u najznačajnije pesme sastava koji uveliko troši četvrtu deceniju aktivnog rada.

Smestio se, između udarnih novih pesama, i ostatak „Spectre“-a. Redom: „Walk With Me“, „Americana“, „We Are Millions And Millions Are One“, „Eat Liver!“, „Bossanova“, „Koran“ i, pred pauzu, „No History“ i „Resistance is Futile“. Najupečatljiviji utisak – sve bitnija uloga klavijaturistkinje i pevačice Mine Špilar. Vidi se to i po poziciji na bini. Nekad iza, oko bubnjeva, sada je ova dama različitog glasovnog spektra emocija napred, u samom centru, pomerivši u stranu frontmena Milana Frasa. Blistala je u nekim numerama sama za mikrofonom a negde u duetskoj varijanti. Vredi u tom pogledu istaći „Eat Liver!“ gde Mina „puca iz svih oružja“.

Bend se u drugom delu, očekivano, oslonio na stare stvari, ali je izbegao klasičan „best of“ odabir za listu. Izostale su ovoga puta čuvene obrade poput „Across the Universe“, „The Final Countdown“, „Life Is Life“... Našlo se, međutim, mesta za neke druge poput „Ballad Of a Thin Man“ Boba Dilana koga smo i na video-bimu tom prilikom videli, ili, recimo, na otvaranju bisa „Love On the Beat“ iz repertoara Serža Gejnsboroa. Pošto je usledila „Tanz Mit Laibach“ razigrana publika je očekivala da će se sa Lajbahom na bini započeti novi dan. Usledila je, međutim, još samo „Das Spiel Ist Aus“.

Lajbah je još jednom oduševio beogradske fanove. odnosno, kako sada kažu, „članove partije“, mada sve to najviše liči na – vojsku. „Komande“ tipa „Put Your Hands Up“ ili „Let Me Hear You Say...“ u sekundu su sprovođenje u delo. Čuveno That’s All, Folks“ bilo je, posle dva sata svirke, znak za paljenje svetla. Oni koji su se još malo zadržali ponovo su zazviždali, uz video sekvencu o snimanju spota za „The Whistleblowers“.

Long Play

Urban obradio grupu U škripcu

14/6/2014

Hrvatski muzičar Damir Urban obradio je pesmu "Ne brini" kultne beogradske grupe U škripcu za potrebe filma "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa" crnogorskog režisera Nikole Vukčevića, čije se bioskopsko prikazivanje očekuje na jesen.

Za "Ne brini" Urbana & 4, Vukčević je uradio spot koji je kao i film sniman u
Zagrebu, Londonu i Podgorici, dok su kadrovi muzičara snimani na atraktivnoj lokaciji zagrebačkog studija Embrio production. Izdavač singla "Ne brini" Urbana & 4 je zagrebački Aquarius Records, a spot je nedavno premijerno prikazan na regionalnom MTV-iju.Grupa U škripcu je pesmu "Ne brini" autora klavijaturiste Zorana Vulovića objavila na svom albumu "U škripcu" (1987), jedinim sa pevačem Aleksandrom Tabašem.
 
U filmu "Dječaci iz ulice Marksa i Englelsa" Damir Urban igra i jednu od uloga, muzičara koji dolazi u London snimiti nekoliko svojih pesama i tamo susreće prijatelja iz mladosti Stanka, kog tumači poznati hrvatski glumac Goran Bogdan, i na kraju u filmu zajednički snimaju Stankovu pesmu "Ne brini".

U spotu osim glumca Zagrebačkog kazališta mladih Gorana Bogdana prepoznajemo i neke druge regionalno značajne umetnike kao što su Emir Hadžihafizbegović, Ana Sofrenović i Nebojša Glogovac.

Film "Dječaci iz ulica Marksa i Engelsa" je nastao po motivima drame “Instant“ poznatog srpskog pisca i redatelja Đorđa Milosavljevića, po scenariju Milice Piletić i redatelja Vukčevića, a u koprodukciji Crne Gore, Hrvatske i Srbije, uz produkcijsku podršku Slovenije.


https://www.facebook.com/DjecaciIzUliceMarksaIEngelsaFilm?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Damir-Urban/15745212614?sk=timeline

Lajbah: Pomoz Bog! Dolazimo u miru!

13/6/2014

Kultni slovenački bend Lajbah (Laibach) u okviru svetske turneje povodom novog albuma "Spectre" održaće sutra, u subotu 14. juna (21:00), koncert u velikoj dvorani Doma omladine Beograda, koji najavljuju kao "jedan fini lajbahovski politički miting".

Lajbah u Beograd dolazi sa potpuno novim audio-vizuelnim programom, a vođa Jani Novak najavljuje da će u Domu omladine "predstaviti manifest Lajbachove internacionalne političke partije, koja je lansirana uz album 'Spectre'".

"Na albumu se u prvom redu bavimo politikom i formiranjem političke svesti. Postoji porast angažirane svesti u Evropi i drugde u svetu, ljudi su umorni od postojećeg političkog i ekonomskog establišmenta i žele da preuzmu vlast u svoje ruke, vraćajuči dostojanstvo i solidarnost u društvene odnose svakodnevnog života. Mi ih možemo samo podržati u ovom nastojanju, a uz to možemo u isto vreme vratiti i neke političke važnosti i dostojanstvo u pop kulturu", objašnjava Novak.

Prema njegovim rečima, za Lajbah "ideja partije puno je interesantnija od ideje fan kluba".

"Partija će biti dostupna svima onima koji mogu da budu inspirisani Lajbahom i koji žele nešto više od samo slepog konzumiranja ideja i materije. Mi ne želimo kluba navijača, nego društveno i politički osetljive članove koji će se angažirati u svojim sredinama i koji će se povezivati i internacionalno", navodi Novak.Novi album najavio je singl/spot "The Wistleblowers", tema sa klasičnim militantnim i simfonijskim štihom Laibacha koja aludira na heroizam novih, digitalnih Prometeja slobode Bredlija Maninga, Edvarda Snoudona i Džulijena Asanža. U trenutku nedavnog održavanja "Pesme Evrovizije" pojavio se i drugi singl/spot "Eurovision" sa stihovima "Evropa raspada (Europe is falling apart)".Ulaznice su u prodaji i koštaju za parter 1.200, a balkon 1.500 dinara preko mreže Eventim.

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/laibach-beograd-dom-omladine-beograda-663769/performance.html

Povodom beogradskog koncerta Lajbah poručuje:

"Pomoz Bog! Vidimo se na našem koncertu u Domu omladine u Beogradu. Dolazimo u miru!"

Long Play

Provedite petak trinaesti sa Bjesovima i Ludakom u razvoju!

12/6/2014

Postgrandžeri Bjesovi i pankeri Ludak u razvoju (L.U.R.) prirediće sutra zajednički koncert na petak 13. kojim se otvara letnja sezona u bašti Doma omladine Pančeva, a istovremeno najavljuje i predstojeća ludnica na Arsenal festu u Kragujevcu!

"Petak trinaesti i sujeverje tog dana, razbijaju Bjesovi i Ludak u razvoju!", poručuju iz DOP-a.

Koncert u bašti Doma omladine Pančevo počinje 13. juna u 21:00, a ulaznice koštaju 200 dinara u pretprodaji, odnosno na dan koncerta 400 dinara na blagajni DOP-a.

http://www.domomladinepancevo.rs/otvaranje-letnje-baste-doma-omladine-bjesovi-l-u-r/

Bjesovi nastupaju završne večeri Arsenal festa 4, na kome će 26, 27. i 28. juna svirati i Gentleman, Dubioza kolektiv, Vlatko Stefanovski, Gibonni, Goblini i brojni drugi. Više informacija www.arsenalfest.rs

Promotivni Arsenal karavan stiže u nedelju 15. juna u 19.00 na glavni gradski trg u Kraljevu, a nešto kasnije iste večeri u kafeu Up Arsenal promo parti sa DJ Lakijem, uz slobodan ulaz!

Gornjomilanovački Bjesovi su jedan od najznačajnijih alternativnih sastava Srbije, zahvaljujući antologijskim albumima "Bjesovi" (1994), sa koga su "Ime", "Vraćam se dole", "Vreme je"..., i "Sve što vidim i sve što znam" (1997).Bend je poslednji studijski CD "Bolje ti" objavio 2009. godine, a trenutno imaju završen album obrada rok pesama sa srpsko-hrvatskog govornog područja. Objavili su već kao singlove obrade Braće Left "Aikido", Majki "Lutak iskrivljenog lica", "Svetla, svetlosti" Asima Sarvana...

https://www.facebook.com/pages/Bjesovi/53496923850

L.U.R. (Ludak U Razvoju) je kragujevački pank rok bend nastao 1998. godine. Iza sebe ima dva studijska albuma: "Both ways"(2001, Active Time records) i "Hteo to ili ne"(2011, SKC Kragujevac), kao i dosta solo i festivalskih nastupa kako u Srbiji, tako i širom regiona.LUR su:Miloš Stefanović-vokal,gitara, Vladimir Lazarević-bubnjevi,  Boris Lepojević-bas gitara i Miloš Marković-gitara. Bend se trenutno nalazi u studiju, gde radi na novom,  trećem studijskom albumu, koji bi trebao da bude završen do početka septembra.


Link za free download albuma "Hteo to ili ne"(2011):
http://www.skckg.com/wsw/index.php?p=164&ni=646&nd=1

Oficijalna FB stranica benda:
https://www.facebook.com/ludak.razvoju.9

Arsenal fest za samo 1.800 dinara!

10/6/2014

Gibonni, Vlatko Stefanovski, Gentleman, Dubioza kolektiv, Goblini, Bad Copy i brojni drugi nastupiće, uz podršku Jelen piva, na Arsenal festu 26, 27. i 28. juna u Kragujevcu, a za komplet ulaznica za sve tri večeri dovoljno je izdvojiti samo 1.800 dinara!

Pojedinačna ulaznica za prvo veče 26. juna, kada na Main Stage-u nastupaju Gentleman, Dubioza kolektiv, Čovek bez sluha i Lude krawe, a na Gardenu Nikola Vranjković, Neozbiljni pesimisti i drugi, košta samo 1.000 dinara!

Potrebno je dati tek 1.200 dinara za nastupe 27. juna Gibonnija, Vlatka Stefanovskog i benda Ničim izazvan na Mainu-u (samo te večeri tu je i VIP loža gde je ulaznica 2.000 dinara), odnosno Atheist Rapa, Mortal kombata, Sopota i drugih u Gardenu.

Ulaznica za završno veče 28. juna je ponovo samo 1.000 dinara, a sviraju Bad Copy, Goblini, Bjesovi i Brkovi na Main Stage-u, smeštenom u Knežev arsenal fabrički prostor iz 19. veka, odnosno Six Pack, Sajsi MC i B.K.O., Marčelo i Iskaz i brojni drugi na Gardenu u obližnjoj Zastavinoj bašti.

Uz to, sve tri večeri posetioce očekuju zanimljivi didžejevi, na čelu sa Dejanom Milićevićem, koji nastupaju na Explosive Stage-u smeštenom u Čaurnici, fabričkom pogonu iz 19. veka gde je snimana serija "Titanik - krv i čelik".

Prodaja ide preko mreže Eventim i Gigstix:

KRAGUJEVAC - Dom omladine, "Arena Fun Factory" (Plaza Centar), TIC (Turistički informativni centar) i Info pult (kod Balkana)
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO - Caffe "Up"
JAGODINA – "TNT Music"
SMEDEREVSKA PALANKA - Caffe Kralj i Irish club "Dr Watson"
KRUŠEVAC – Caffe club "Grizzly"
NIŠ - "Music House"
POŽEGA – Caffe "Burence"
UŽICE – Caffe "Vermeer" i Kuća čaja "ZEN"
ARANDJELOVAC - Caffe "Koje Kude"
ĆUPRIJA - Caffe "Bacardi"


Arsenal fest će i ove godine imati tradicionalni kamp, kod stadiona “Čika Dača” u Kragujevcu, u obezbeđenom, označenom prostoru, gde će posetioci imati mesta za sopstveni šator, uz toalet, upotrebu tuševa i pijaće vode. Cena korišćenja kampa za sva tri dana festivala iznosi 500 dinara po osobi.

Kontakti za rezervaciju mesta u kampu: arsenalkamp@gmail.com i (mob.) 065-90-21-008.


Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177

KONCERTI

Čikaške perverzije

3.5. Dom omladine Beograda
6.5. Dom omladine Beograda
8.5. Pozorište mladih, Novi Sad
9.5. Pozorište mladih, Novi Sad
RASPRODATO 15.5 Dom omladine Beograda
17.5. Kulturni centar Inđija
24.5. Dom vojske Pančevo
25.5. Dom omladine Beograda


 
 

Bajaga i Instruktori

17.4. Ebanos Crossing, Los Angeles
18.4. Purlieu Club, New York
24.4. Europe Night Club", Saint Louis

25.4. Concord Music Hall", Chicago,
26.4.
The Salsa Room, Washington DC

24.10. Dom sportova Zagreb

 
 
 
 

Wovenhand

25.4. Dom omladine Beograda, dvorana "Amerikana"
predgrupa Marriages

 
 

Noć bogova

27.4. premijera Dom omladine Beograda
29.4. Dom omladine Beograda
7.5. Dom omladine Beograda
18.5. Dom omladine Beograda

Arsenal fest

25, 26, 27. 6. Arsenal fest Kragujevac
S.A.R.S. Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, LTJ Bukem&MC Stamina

 
 

PRETRAGA

INFO

IZDVAJAMO